Tehokasta tuotannonsuunnittelua ja toimitusketjun optimointia valmistavaan teollisuuteen

SW-Development Oy (SWD) on yli 20 vuotta sitten Tampereelta alkunsa saanut ohjelmisto- ja konsultointitalo. Tarinamme on lähtenyt liikkeelle paperiteollisuuden prosessien kehittämisestä simulointimalleja käyttäen. Huomasimme kuitenkin pian, että teollisuusyritykset kaipasivat kipeästi digitalisaatiota oman tuotantonsa tehostamiseen ja kehitimme heidän tarpeisiinsa SWDPES-järjestelmän asiantuntevan konsulttipalvelun lisäksi.

Näiden vuosien aikana olemme kasvaneet yli kolmenkymmenen ammattilaisen joukoksi ja pysyneet koko tarinamme ajan kannattavana ja vakavaraisena perheyrityksenä. Olemme laajentaneet toimintaamme usealle eri toimialalle ja meillä on näkemystä niin pienten kuin isojenkin yritysten tuotannon tehostamisesta. Toimintamme ulottuu Suomen lisäksi Ruotsiin, Venäjälle ja Baltian maihin. SWD:n joukko koostuu tuotantotalouden ja ohjelmistokehityksen asiantuntijoista.

Vankan kokemuksemme perusteella tiedämme, että optimaalinen tuotantosuunnitelma vaatii tuekseen laajan tiedon toimitusketjun tilasta ja ymmärryksen yrityksen toimintamalleista. Meille tärkeintä on asiakkaan saavuttamat hyödyt tuotannon ja toimitusketjun tehostamisesta. Kokemuksemme eri toimialojen tuotannollisten prosessien kehittämisestä on mahdollistanut meille ainutlaatuisen osaamisen. Kehitys tehdään meillä aina asiakaslähtöisesti, läpinäkyvästi ja laadukkaasti.

Liiketoimintayksikköinä järjestelmä- ja Lean-palvelut täydentävät toisiaan

SWD:n liiketoiminta jakautuu kahteen eri yksikköön: järjestelmäliiketoimintaan ja asiantuntijapalveluita tarjoavaan Lean-palvelut -yksikköön, jotka täydentävät toisiaan asiantuntijarooleissa sekä teknisissä ja matemaattisissa ratkaisumalleissa.

Lean-palveluiden asiantuntijat auttavat yrityksiä tunnistamaan ja analysoimaan liiketoiminnan kriittiset pisteet, haasteet ja mahdollisuudet tuottamalla ratkaisumalleja yrityksen kannattavuuden parantamiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen. Analyysien tukena käytämme simulointia ja optimointia. Lue lisää Lean-palveluistamme.

SWDPES -järjestelmällä pääsemme järjestämään asiakkaidemme datan edistyneeseen visuaaliseen muotoon, jolloin tiedosta tulee helposti omaksuttavaa ja vaivattomasti jaettavaa. Tiedon voi jalkauttaa läpi toimitusketjun. Järjestelmän ja asiantuntijoidemme rautaisen tuotannonsuunnittelukokemuksen avulla saamme aikaan merkittäviä parannuksia yrityksen tuotannon optimointiin, tiedolla johtamiseen ja kilpailuedun vahvistamiseen. Lue lisää ratkaisuistamme.

 

Hallitus

 

VELI-MATTI NURMINEN
CEO
Protacon

JANNE HAKALA-RANTA
Vice President
Operational Excellence
Protacon

TIMO SALOMÄKI
CEO
SW-Development Oy