Etsitkö uusia haasteita urallesi?

TULE KANSSAMME DIGITALISOIMAAN VALMISTAVAN TEOLLISUUDEN TUOTANTOA

Asiakkaamme valmistavat kaikkea maan ja taivaan väliltä, makkarasta virvokkeisiin ja isoista työkoneista pahvisiin kahvikuppeihin. Me taas varmistamme, asiantuntijuutemme ja asiakkaillemme toimitettavan järjestelmän avulla, että näitä kaikkia tulee tuotannosta juuri oikea määrä, eikä hukkaa synny.

SWD:läisenä pääset näkemään miten oma päivittäinen tekemisesi vaikuttaa konkreettisesti asiakkaidemme menestykseen. Haastamme sinut ajattelemaan läpi tuotannon ja toimitusketjun. Jos et vielä osaa, tule opettelemaan!

SWD:llä uskomme aitoon yhdessä tekemiseen ja toimintamme kehittämiseen. Arvostamme ratkaisukeskeistä työskentelyä ja uusia ideoita. Panostamme siihen, että viihdyt työpaikalla ja pääset käyttämään omia taitojasi parhaalla mahdollisella tavalla hyvässä työympäristössä.

Meillä voit työskennellä arkkitehti- tai asiantuntijaroolissa toimitusprojekteissa tai tuotekehityksessä. Urapolkumme varmistavat sen, että halutessasi pääset kehittämään taitojasi haluamaasi rooliin. Voit ohjelmistokehittäjänä opetella vaikkapa tuotannon optimointia ja suunnittelua ja edetä ratkaisuarkkitehdiksi.

Henri Kuokkanen, Technical Project Manager

HARJOITTELIJASTA PROJEKTIVASTUULLISEKSI

Tulin SWD:lle osa-aikaiseksi harjoittelijaksi opintojeni ollessa vielä kesken. SWD tarjosi joustoa työajoissa ja pystyin sovittamaan opiskelun ja työnteon hyvin yhteen. Sain tukea järjestelmän oppimiseen ja pääsin nopeasti mukaan projekteihin.

Itselläni oli alusta asti selvää, että haluan kehittää itseäni vaativampiin rooleihin työelämässä. SWD on tukenut tätä loistavasti ja luottanut minuun antamalla haasteita ja vastuuta. Olin ollut vajaan vuoden talossa kun minulle tarjottiin jo ensimmäistä vastuullista roolia projektista ja pääsin näyttämään kykyni.

Mikko Kunnari, R&D Manager

TUOTEKEHITYS VAATII HYVIÄ YHTEISTYÖTAITOJA JA NÄKEMYSTÄ TULEVASTA

Oma roolini SWD:llä on siirtynyt luontevasti koodauksesta ja tuotekehityksen tukemisesta tuotekehitysvastuulliseksi. Olen saanut vastuulleni tuotekehityksen teknisen johtamisen, jonka koen itselleni juuri oikeaksi rooliksi työelämässä.

Tuotekehityksen vetäminen on mielenkiintoista, mutta vaatii myös paljon yhteistyötaitoja ja kaupallista näkemystä. Näin pienessä talossa jokainen tekijä pääsee omalta osaltaan vaikuttamaan tuotekehitykseen ja olenkin aina avoin hyville ideoille. Kehitämme tuotetta yhdessä ja koetan omalta osaltani pysyä mukana teknologian tulevaisuudessa.

Joona Isopahkala, Head of Consulting

KONSULTIN ROOLI ON KUUNNELLA, ANALYSOIDA JA KEHITTÄÄ ASIAKKAAN PROSESSEJA

Yhteystiedot Joona Isopahkala

Ennen SWD:lle siirtymistä olen työskennellyt teollisuudessa Lean-kehityshankkeiden parissa. Vedän SWD:n Lean-palveluiden yksikköä, joka tuottaa yrityksille asiantuntijapalveluja tuotannon, logistiikan ja toimitusketjujen kehittämiseen.

Konsultin työssä on tärkeää ymmärtää nopeasti asiakkaan prosessit ja tavoitteet sekä löytää perusteltuja ratkaisuja. Prosessi- ja toimialaosaamisen lisäksi tiimistämme löytyy erittäin kovaa analyyttista osaamista simuloinnin, optimoinnin ja matematiikan saralta.

Hienointa työssäni ovat mielenkiintoiset haasteet, onnistuneet projektit ja asiakkaan saama konkreettinen hyöty. Tiimissä tulee hieno tunne, kun tiedämme löytäneemme ratkaisun asiakkaan haasteeseen.

 Kiinnostuitko SWD:stä?

Uskotko, että sinulla olisi meille annettavaa oman osaamisesi ja työkokemuksesi kautta?
Haetko harjoittelupaikkaa?

Ota yhteyttä! rekry@swd.fi