Etsitkö uusia haasteita urallesi?

TULE KANSSAMME DIGITALISOIMAAN VALMISTAVAN TEOLLISUUDEN TUOTANTOA

Asiakkaamme valmistavat kaikkea maan ja taivaan väliltä, makkarasta virvokkeisiin ja isoista työkoneista pahvisiin kahvikuppeihin. Me taas varmistamme, asiantuntijuutemme ja asiakkaillemme toimitettavan järjestelmän avulla, että näitä kaikkia tulee tuotannosta juuri oikea määrä, eikä hukkaa synny.

SWD:läisenä pääset näkemään miten oma päivittäinen tekemisesi vaikuttaa konkreettisesti asiakkaidemme menestykseen. Haastamme sinut ajattelemaan läpi tuotannon ja toimitusketjun. Jos et vielä osaa, tule opettelemaan!

SWD:llä uskomme aitoon yhdessä tekemiseen ja toimintamme kehittämiseen. Arvostamme ratkaisukeskeistä työskentelyä ja uusia ideoita. Panostamme siihen, että viihdyt työpaikalla ja pääset käyttämään omia taitojasi parhaalla mahdollisella tavalla hyvässä työympäristössä. Tarjoamme palkan lisäksi erilaisia etuja hyvinvointiinsi ja vapaa-aikaasi.

Meillä voit työskennellä ohjelmistokehittäjänä, tai tuotannon asiantuntijana, niin toimitusprojekteissa kuin tuotekehityksessäkin. Urapolkumme varmistavat sen, että halutessasi pääset kehittämään taitojasi haluamaasi rooliin. Voit ohjelmistokehittäjänä opetella vaikkapa tuotannon optimointia ja suunnittelua ja edetä ratkaisuarkkitehdiksi.

ETSIMME JOUKKOOMME UUSIA OSAAJIA

Etsitkö työtä, missä näet tekemäsi työn vaikutuksen konkreettisesti? Me autamme suomalaisia valmistavan teollisuuden yrityksiä tehostamaan omaa toimintaansa. SWD:läisten koodaama järjestelmä toimii merkittävässä roolissa heidän menestyksessään. Projekteissa pääset mukaan lähelle asiakkaiden haasteiden ja ongelmien ratkomista ja tuotekehityksen puolella miettimään tulevaisuuden tuotannonsuunnittelun ratkaisuja.

Ilmapiiri on meillä rento ja porukka toisaan tukevaa ja arvostavaa.

Kiinnostuitko? Etsimme ohjelmistokehittäjiä niin back-end kuin front-end -kehitykseenkin. Juuri nyt etsimme erityisesti integraatio-osaajia sekä ohjelmistokehittäjiä desktop- ja web-kehitykseen. Oletpa sitten opiskelujen loppuvaiheessa, tai jo valmistunut ja mahdollisesti kokenutkin konkari, niin lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen rekry@swd.fi . Katsotaan miten sinä sopisit joukkoomme! Myös diplomityöpaikkoja tarjoamme mielellämme.

Hae tehtäviin lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen rekry@swd.fi.. Lisätiedustelut voi lähettää samaan sähköpostiosoitteeseen.

 Kiinnostuitko SWD:stä?

Uskotko, että sinulla olisi meille annettavaa oman osaamisesi ja työkokemuksesi kautta?
Haetko harjoittelupaikkaa?

Ota yhteyttä! rekry@swd.fi