Etsitkö uusia haasteita urallesi?

TULE KANSSAMME DIGITALISOIMAAN VALMISTAVAN TEOLLISUUDEN TUOTANTOA

Asiakkaamme valmistavat kaikkea maan ja taivaan väliltä, makkarasta virvokkeisiin ja isoista työkoneista pahvisiin kahvikuppeihin. Me taas varmistamme, asiantuntijuutemme ja asiakkaillemme toimitettavan järjestelmän avulla, että näitä kaikkia tulee tuotannosta juuri oikea määrä, eikä hukkaa synny.

SWD:läisenä pääset näkemään miten oma päivittäinen tekemisesi vaikuttaa konkreettisesti asiakkaidemme menestykseen. Haastamme sinut ajattelemaan läpi tuotannon ja toimitusketjun. Jos et vielä osaa, tule opettelemaan!

SWD:llä uskomme aitoon yhdessä tekemiseen ja toimintamme kehittämiseen. Arvostamme ratkaisukeskeistä työskentelyä ja uusia ideoita. Panostamme siihen, että viihdyt työpaikalla ja pääset käyttämään omia taitojasi parhaalla mahdollisella tavalla hyvässä työympäristössä. Tarjoamme palkan lisäksi erilaisia etuja hyvinvointiinsi ja vapaa-aikaasi.

Meillä voit työskennellä ohjelmistokehittäjänä, tai tuotannon asiantuntijana, niin toimitusprojekteissa kuin tuotekehityksessäkin. Urapolkumme varmistavat sen, että halutessasi pääset kehittämään taitojasi haluamaasi rooliin. Voit ohjelmistokehittäjänä opetella vaikkapa tuotannon optimointia ja suunnittelua ja edetä ratkaisuarkkitehdiksi.

Joona Isopahkala, Head of Consulting

KONSULTIN ROOLI ON KUUNNELLA, ANALYSOIDA JA KEHITTÄÄ ASIAKKAAN PROSESSEJA

Yhteystiedot Joona Isopahkala

Ennen SWD:lle siirtymistä olen työskennellyt teollisuudessa Lean-kehityshankkeiden parissa. Vedän SWD:n Lean-palveluiden yksikköä, joka tuottaa yrityksille asiantuntijapalveluja tuotannon, logistiikan ja toimitusketjujen kehittämiseen.

Konsultin työssä on tärkeää ymmärtää nopeasti asiakkaan prosessit ja tavoitteet sekä löytää perusteltuja ratkaisuja. Prosessi- ja toimialaosaamisen lisäksi tiimistämme löytyy erittäin kovaa analyyttista osaamista simuloinnin, optimoinnin ja matematiikan saralta.

Hienointa työssäni ovat mielenkiintoiset haasteet, onnistuneet projektit ja asiakkaan saama konkreettinen hyöty. Tiimissä tulee hieno tunne, kun tiedämme löytäneemme ratkaisun asiakkaan haasteeseen.

 Kiinnostuitko SWD:stä?

Uskotko, että sinulla olisi meille annettavaa oman osaamisesi ja työkokemuksesi kautta?
Haetko harjoittelupaikkaa?

Ota yhteyttä! rekry@swd.fi