Etsimme äitiyslomasijaiseksi talous- ja hallintokoordinaattoria

SW-Development Oy on valmistavan teollisuuden tuotannon ja toimitusketjun tehokkuuden parantamiseen erikoistunut ohjelmisto- ja asiantuntijayritys. Asiakkaamme ovat oman alansa huippuyrityksiä. He  valmistavat kaikkea maan ja taivaan väliltä, makkarasta virvokkeisiin ja isoista työkoneista pahvisiin kahvikuppeihin. Me taas varmistamme, asiantuntijuutemme ja asiakkaillemme toimitettavan järjestelmän avulla, että näitä kaikkia tulee tuotannosta juuri oikea määrä, eikä hukkaa synny.

Uskomme aitoon yhdessä tekemiseen ja toimintamme kehittämiseen. Annamme vapautta ideoinnille ja ratkaisukeskeiselle työskentelylle. Panostamme siihen, että viihdyt työpaikalla ja pääset käyttämään, ja kehittämään, omia taitojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Palkkasi lisäksi saat monia eri etuja hyvinvointiinsi ja vapaa-aikaasi. Työntekijöidemme viihtyvyys on meille tärkeää!

Työntekijämme siirtyessä tärkeämpiin tehtäviin äitiyslomansa ajaksi, haemme määräaikaiseen työsuhteeseen

Talous- ja hallintokoordinaattoria

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kirjanpitäjämme, toimitusjohtajamme ja muun henkilöstömme kanssa. Työssäsi tulet käsittelemään osto- ja myyntilaskuja sekä henkilöstömme matkalaskuja. Ylläpidät laskutustietoja ja osallistut yrityksen taloushallinnon raportointiin sekä tarvittaessa myynnin tukemiseen. Taloushallinnon tehtävien lisäksi vastuullasi ovat toimiston arjen pyörittämiseen liittyvät asiat, kuten huoltopyynnöt, kauppatavaroiden ja toimistotarvikkeiden tilaukset, postin lajittelu jne. Varsinaisten työtehtävien vaatimustaso ja laajuus sovitetaan valitun henkilön kokemuksen ja oman mielenkiinnon mukaan.

Toivomme hakijalta erinomaisia yhteistyötaitoja, omatoimisuutta ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Autat työkavereitasi mielelläsi ja olet valmis selvittämään asioita, joihin et itse tiedä vastausta. Toivomme sinulla olevan jo jonkun verran kokemusta yrityksen taloushallinnosta ja tehtävään soveltuva koulutus. Microsoft Excel, Word ja Powerpoint ovat sinulla hyvin hallussa. Eduksi luemme kokemuksen Visma Netvisorista tai jostain muusta vastaavanlaisesta taloushallintojärjestelmästä. Englannin kielen taito on plussaa, vaikkakin päivittäinen työkielemme on suomi.

Työsuhde on määräaikainen äitiysloma-ajan sijaisuus ja jatkuu vähintään 30.9..2019 asti.

Lue meistä lisää työnantajana täältä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää lähettämällä hakemus ja CV viimeistään 07.10.2018 osoitteeseen: rekry@swd.fi. Huomaathan, että rekryprosessi etenee myös hakemusaikana, joten paikka saatetaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja henkilöstöpäälliköltämme Malla Ferreiralta numerosta 050 543 2720:

Maanantaina 24.9. klo 10.00-11.00

Perjantaina 28.9. klo 14.00-15.00