SWD PES on kokonaisvaltainen työkalu tuotannonsuunnitteluun ja toimitusketjun hallintaan

 

Järjestelmätoimituksemme lähtökohtana on aina syvällinen ymmärrys asiakkaan liiketoiminnan lainalaisuuksista ja kipupisteistä. Asiantuntijamme ovat tuotantoprosessin kehittämisen ja toimitusketjun optimoinnin asiantuntijoita ja osaavat sovittaa järjestelmämme asiakkaan tarpeisiin. Yrityksenne toimitusketjun ja tuotannonsuunnitteluprosessin tehostuminen sekä liikevaihdon kasvu ovat onnistumisemme mittareita.

SWDPES on kehittämämme APS & Shopfloor -ratkaisukokonaisuus.  SWDPES -järjestelmä parantaa suunnittelun tarkkuutta, vähentää manuaalisen työn määrää, optimoi automaattisesti parhaan suunnitelman ja visualisoi tiedon helposti ymmärrettävään muotoon.Tehokas ja läpinäkyvä prosessi parantaa tiedonkulkua, toimitusvarmuutta ja kannattavuutta koko toimitusketjussa.

Järjestelmä hyödyntää kehittyneitä optimointi ja simulointiteknologioita ja mahdollistaa myös what-if -simuloinnin. Järjestelmätoimituksemme perustuvat konseptoituun projektin läpivientimalliin ja saat meiltä täyden tuen niin integraatiossa kuin käyttöönotossakin. Modulaarinen tuotearkkitehtuurimme mahdollistaa helpot toiminallisuuslaajennukset, päivitykset ja ylläpidon ja jatkuva tuotekehityksemme takaa pitkän elinkaaren ja varman toimivuuden uusien versioiden ja toiminallisuuksien muodossa.