SWD etsii joukkoonsa projektipäällikköä

Asiakkaamme valmistavat kaikkea maan ja taivaan väliltä, makkarasta virvokkeisiin ja isoista työkoneista pahvisiin kahvikuppeihin. Me taas varmistamme, asiantuntijuutemme ja asiakkaillemme toimitettavan järjestelmän avulla, että näitä kaikkia tulee tuotannosta juuri oikea määrä, eikä hukkaa synny.

SWD:läisenä pääset näkemään miten oma päivittäinen tekemisesi vaikuttaa konkreettisesti asiakkaidemme menestykseen. Haastamme sinut ajattelemaan läpi tuotannon ja toimitusketjun. Jos et vielä osaa, tule opettelemaan!

SWD:llä uskomme aitoon yhdessä tekemiseen ja toimintamme kehittämiseen. Arvostamme ratkaisukeskeistä työskentelyä ja uusia ideoita. Panostamme siihen, että viihdyt työpaikalla ja pääset käyttämään omia taitojasi parhaalla mahdollisella tavalla hyvässä työympäristössä. Tarjoamme palkan lisäksi erilaisia etuja hyvinvointiinsi ja vapaa-aikaasi.

Meillä voit työskennellä ohjelmistokehityksen tai tuotannon asiantuntijatehtävissä, niin toimitusprojekteissa kuin tuotekehityksessäkin. Urapolkumme varmistavat sen, että halutessasi pääset kehittämään taitojasi haluamaasi rooliin.

 

Ammattitaidolla läpi vedetyt projektit ovat toimintamme kannalta ensiarvoisen tärkeitä. Koska meillä riittää töitä enemmän kuin tekijöitä, etsimme joukkoomme osaavaa

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Hallitset projektijohtamisen periaatteet ja osaat soveltaa niitä käytäntöön. Tunnet valmistavan teollisuuden tuotannon prosesseja eri muodoissa. Tuotannonsuunnittelu ja -ohjaus on tullut tutuksi ERP-maailmassa.

Työssäsi asiakaspalvelu on merkittävässä roolissa, joten toivomme sinulta avointa, ratkaisukeskeistä otetta työhösi. Suomen ja englannin kielen taidot ovat toivottavia.

 

Työntekijöiden kommentteja SWD:stä:

“SWD:llä on loistava porukka. Kaikki ja kaikenlaiset hyväksytään joukkoon. Apua voi aina kysyä, ei ihmetellä tai kyseenalaisteta osaamista.”

SWD:llä on avoin keskustelukulttuuri ja joustavat tavat tehdä työtä.”

”Vaihtelevat työtehtävät, tekemisen meininki, haasteita tarjoava toimiala, kasvusuhdanne ja asiakkaina merkittävät suomalaiset firmat.”

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rita Fagerström (puh. 050 323 9589). Hae tehtävää lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen rekry@swd.fi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.