SWD etsii nyt front-end -ohjelmistokehittäjää

Olemme siirtymässä työpöytäsovelluksesta web-pohjaiseen ratkaisuun ja kaipaamme ohjelmistosuunnittelijaa toteuttamaan erilaisia näkymiä ja palveluita. Työssä menestymisen edellytys on reipas asenne uuden tekemiseen vanhaa kunnioittaen, mutta ei kumartaen. Käsiteltävän tiedon määrä on merkittävä ja haastamme myös sinua ja osaamistasi suorituskykyisten ja käytettävien ratkaisujen toteuttamisessa.

Toivomme sinulta tuoretta kokemusta osasta seuraavista:

React, ES.Next, Javascript, Webpack, TypeScript, Node, Azure, .Net Core, C#, Entity Framework, MS SQL

Työssäsi käytät Microsoftin työkaluja, työhön sinut perehdyttää nimetty tutor ja työn sisällön määrittelee yhdessä sinun ja tiimisi kanssa tuoteomistaja tai ratkaisuarkkitehti. Toimistomme on avokonttori, mutta jos kaipaat hetken työskentelyrauhaa, niin voit vetäytyä hetkeksi hiljaisen työn tiloihimme tai tehdä etätyötä.

Mikäli haluat kehittyä esimerkiksi tekniseksi projektipäälliköksi tai ratkaisuarkkitehdiksi, tarjoaa SWD urakehitysmahdollisuuden.

Arvostamme, mutta emme missään nimessä edellytä, aiemman työelämän tai opintojen kautta hankittua tuotantotalouden ja/tai tuotantotekniikan ymmärrystä. Suomen ja englannin kielen taidot ovat toivottavia.

Työntekijöiden kommentteja SWD:stä:

“SWD:llä on loistava porukka. Kaikki ja kaikenlaiset hyväksytään joukkoon. Apua voi aina kysyä, ei ihmetellä tai kyseenalaisteta osaamista.”

SWD:llä on avoin keskustelukulttuuri ja joustavat tavat tehdä työtä.”

”Vaihtelevat työtehtävät, tekemisen meininki, haasteita tarjoava toimiala, kasvusuhdanne ja asiakkaina merkittävät suomalaiset firmat.”

 

Hae tehtävää lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen rekry@swd.fi 31.1.2018 mennessä.

Huomaathan, että rekrytointiprosessi etenee sitä mukaan, kun saamme hakemuksia.. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tarjoaa

Henri Terho numerosta +358 50 3316805 toimistoaikoina ja tavoitettavuuden mukaan.