SWD etsii joukkoonsa desktop-devaajaa

Asiakkaamme valmistavat kaikkea maan ja taivaan väliltä, makkarasta virvokkeisiin ja isoista työkoneista pahvisiin kahvikuppeihin. Me taas varmistamme, asiantuntijuutemme ja asiakkaillemme toimitettavan järjestelmän avulla, että näitä kaikkia tulee tuotannosta juuri oikea määrä, eikä hukkaa synny.

SWD:läisenä pääset näkemään miten oma päivittäinen tekemisesi vaikuttaa konkreettisesti asiakkaidemme menestykseen. Haastamme sinut ajattelemaan läpi tuotannon ja toimitusketjun. Jos et vielä osaa, tule opettelemaan!

SWD:llä uskomme aitoon yhdessä tekemiseen ja toimintamme kehittämiseen. Arvostamme ratkaisukeskeistä työskentelyä ja uusia ideoita. Panostamme siihen, että viihdyt työpaikalla ja pääset käyttämään omia taitojasi parhaalla mahdollisella tavalla hyvässä työympäristössä. Tarjoamme palkan lisäksi erilaisia etuja hyvinvointiinsi ja vapaa-aikaasi.

Meillä voit työskennellä ohjelmistokehittäjänä, tai tuotannon asiantuntijana, niin toimitusprojekteissa kuin tuotekehityksessäkin. Urapolkumme varmistavat sen, että halutessasi pääset kehittämään taitojasi haluamaasi rooliin. Voit ohjelmistokehittäjänä opetella vaikkapa tuotannon optimointia ja suunnittelua ja edetä ratkaisuarkkitehdiksi.

 

Koska meillä riittää töitä enemmän kuin tekijöitä, etsimme joukkoomme osaavaa

DESKTOP-DEVAAJAA

Järjestelmämme on toteutettu ja osin tulevaisuudessakin  toteutetaan työpöytäsovelluksena. Kaipaamme kokenutta ohjelmistosuunnittelijaa ylläpitopalveluihimme ja lisäkehitysprojekteihimme. Työssä menestymisen edellytys on reipas asenne ja rauhallinen ote parhaiden ratkaisujen löytämiseksi. Käsiteltävän tiedon määrä on merkittävä ja haastamme myös sinua ja osaamistasi suorituskykyisten ja käytettävien ratkaisujen toteuttamisessa.

Toivomme sinulta löytyvän kokemusta osasta seuraavia:

C#, WinForms, Entity Framework, MS SQL Server

Työssäsi käytät Microsoftin työkaluja, työhön sinut perehdyttää nimetty tutor ja työn sisällön määrittelee tiimisi. Toimistomme on avokonttori, mutta jos kaipaat hetken työskentelyrauhaa voit vetäytyä hetkeksi hiljaisen työn tiloihimme, tai tehdä etätyötä. Pääset osana tiimiä vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja toteutettaviin ratkaisuihin.

Arvostamme, mutta emme missään nimessä edellytä, aiemman työelämän tai opintojen kautta hankittua tuotantotalouden ja/tai tuotantotekniikan ymmärrystä. Suomen ja englannin kielen taidot ovat toivottavia.

Toivomme sinulta rautaista koodauskokemusta, näkemystä hyvästä koodista, intoa toteuttaa hyvää ja laadukasta koodia ja uskallusta kehittää asioita yrityksen mukana.

 

Työntekijöiden kommentteja SWD:stä:

“SWD:llä on loistava porukka. Kaikki ja kaikenlaiset hyväksytään joukkoon. Apua voi aina kysyä, ei ihmetellä tai kyseenalaisteta osaamista.”

SWD:llä on avoin keskustelukulttuuri ja joustavat tavat tehdä työtä.”

”Vaihtelevat työtehtävät, tekemisen meininki, haasteita tarjoava toimiala, kasvusuhdanne ja asiakkaina merkittävät suomalaiset firmat.”

 

Hae tehtävää lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen rekry@swd.fi. Myös mahdolliset lisätiedot samasta sähköpostiosoitteesta, jotta voimme varmistua, että sinulle vastaa oman alansa asiantuntija.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.